Friday, June 11, 2010

Ahlan Wasahlan ... :)Salam Ahlan Wasahlan...

Assalammualaikum wbt.

Audra??? Seperti anda sedia maklum makna nama ini dalam profile saya saya sendiri. Makna dia amat bermakna buat diri saya yang kerdil ini. Ye Amanah??... Amanah ini la yang buatkan kita jadi terus kukuh dalam mengerjakan segala amal ibdah kita di dunia ini. Kerana Allah ada DIA sedang perhatikan kita setiap SAAT dan KETIKA. LOVE ALLAH n KEKASIH ALLAH ( Nabi Muhammad). :( . Kita dimanahkan untuk sentiasa berhadapan dengannya dan sujud hanya kepadaNYA.

Saya hanya sekadar kongsi ilmu dan sebarkan ilmu walau hanya sepotong ayat sahaja. Saya cuba untuk menulis dalam diari sahaja namun orang dan hamba Allah yang lain tidak akan megetahuinya, Makanya saya gunakan blog saya dalam perkongsian kepada para sahabat yang amat disayangi kerana ALLAH. Namun saya tidak tahu untuk mencantikkan lagi blog ini, Namun saya bersyulkur dengan apa yang ada dan gunakan apa yang saya tahua sahaja. Lebih2 pula lain plak jadinya kan hehehe. So kepada para sahabat if nak kongsi ilmu or nak komen ke atau pun kita tukar2 pendapat sangat2 dialu2kan SILAKAN. :)

Blog ???.. Erm satu medium media yg dapat kita hasil sesuatu yang boleh kita dapat berkongsi bersama. Namun setiap kata dan ayat yang akan keluar dari mulut iaitu hasil dari catatan kita ini dipanggil ( dakwah dan juga Doa).. Ermmmm baru teringat sebab setiap kata kita dan di hasilkan melalui blog secara terus dan boleh di baca oleh sape sahaja. Makanya kita harus jaga setiap pe yg akan terkeluar dari bibir kita ini.

Hasil dari blog ni...Pe yg dapat kita berkongsi bersama kita akan kongsi, walaupun ilmu saya ini setakat sekecil zahra sahaja, namun kita akan lakukan yg terbaik amin..Blog ini juga akan merangkumi pelbagai maklumat xkira pe sekali pun... Agama + Kemanusia + Falsafah + Kehidupan dan ext..Terlebih dahulu saya ucapkan Salam Ukhwah dari AUDRA utk semua blogger sekalian... SAYANG ANDA KERANA ALLAH.


Salam Teramat Sayang :

Dari

Audralailiey @ Audra.

No comments: